MC24 logo
Telemarksrunden og andre flotte MC-turer

De seneste årene har MC-kart Norge blitt stadig mer populært. MC-kart Norge inneholder åtte enkeltark som dekker hele landet. Arkene er trykket på plast og tåler dermed vann. Kartet inneholder også overnattingsmuligheter langs veien.

Telemarksrunden er en kjøretur på drøye 9 timer gjennom alt fra øde skogstrekninger til fjellveier i utkanten av Hardangervidda. Turen går fra Skien, via Drangedal, Fyresdal, Åmot, Rjukan og Notodden, før du ender opp i Skien igjen. En flott tur som absolutt bør testes ut.

Svingete sørlandsveier

Liker du svingete veier og variert natur, kan vi anbefale en MC-tur fra Arendal til Stavanger, via Evje, Flekkefjord, Egersund og Jæren. Turen passer helt utmerket for tohjulinger, og på Jæren kan du oppleve fantastiske sandstrender.

Opplev Finnmarkskysten fra MC-setet

En rute vi absolutt vil anbefale er turen fra Lakselv til Veidnes. Kjøreturen langs den fantastiske Finnmarkskysten tar omtrent halvannen time, og den vil ta pusten fra deg. Her er det storslått natur. Denne MC-turen er ofte anbefalt i utenlandske MC-magasiner, så her får du kanskje også noen nye likesinnede venner med på kjøpet.

Hva med en MC-ferie på Vestlandet?

Kjør i vakkert fjordlandskap fra Skånevik, via Rosendal, Norheimsund og Folgefonnhalvøya, til Odda.. En uforglemmelig tur på motorsykkelen som vil ta deg knappe fem timer. Kanskje får du også med deg en sommerkonsert i Baroniet i Rosendal med overnatting. En tur du sent vil glemme. MAnge tar denne turen flere ganger i løpet av en sesong.

Dette var bare noen eksempler på hva du kan oppleve på motorsykkel i vårt langstrakte land. Norsk sommer og MC passer sammen som hånd i hanske. Fyll opp tanken og legg ut på en MC-tur eller tre i sommer.

editor
27. april 2021

Les også

23. april 2021
Slik gjør du motorsykkelen klar for våren

Få ting om noe slår følelsen av å endelig hente ut motorsykkelen fra vinterlagring. Men det gjenstår fortsatt litt jobb før doningen er klar for motorsykkelsesongen. Her får du huskelisten og noen gode tps. Lad batteriet Har du husket å lade batteriet jevnlig gjennom vinteren? Hvis ikke, er det bare å forsøke å lade det […]

Les mer
23. april 2021
Disse 5 MC-turene bør du teste i sommer

Norge er et vakkert land med en variert og spektakulær natur, og den aller beste utsikten får du fra motorsykkelsetet. Vi har plukket ut 5 fantastiske MC-turer. Hvorfor ikke teste noen av dem allerede i vår eller sommer? 1. Atlanterhavsveien og Trollstigen i Møre og Romsdal På denne usedvanlig vakre dagsturen, også omtalt som verdens […]

Les mer
23. april 2021
Harley Davidson – ingen over, ingen ved siden

Når du først har kjørt en Harley, er det som regel ingen vei tilbake. Motorsykkelen over alle motorsykler har på over 100 år bygget seg opp til en bli en av verdens aller mest kjente merkevarer. Det er ingenting som slår en Harley Davidson. Historien starten tilbake i 1903, da William S. Harley og Arthur […]

Les mer
Copyright © mc24, 2021. All Rights Reserved.